You tube hacklendi hackervideo


Terör örgütünün onlarca internet sitesini devre dışı bırakan 10 Türk genci şimdi de Youtube’deki propaganda videolarını sildi.
Dünyanın en çok takip edilen video sitesi, Youtube’a, “Atatürk, Cumhuriyet, İslam ve Laiklik” gibi anahtar kelimeleri kullanarak PKK propagandası yükleyen örgüt sempatizanlarına ağır darbe geldi. Daha önce örgütün 18 internet sitesini devre dışı bırakarak PKK’ya sanal alemde ağır yara veren Cyber Protest adlı Türk hacker ekibi, şimdi de Youtube’da bölücü propaganda yapan 150 videoyu sildi. Üniversitede okuyan 10 Türk gencinden kurulu olan Cyberk Protest, eylemleri için bu sefer farklı bir yöntem kullandılar.

Harika Türk gençlerinin 1.5 ay süren operasyonu şöyle gerçekleşti. Ekipte yer alan Kürtçe bilen iki genç, Youtube üzerinde PKK propagandası yapan hainlerle ‘sempatizan’ gibi konuşup daha sık görüşmek için e-posta adreslerini istedi. Daha sonra ele geçirdikleri adresler vasıtasıyla sempatizanların kullanıcı adı ve şifrelerini öğrenip Youtube sistemine giren Türk hacklerlar ulaşabildikleri bütün propaganda videolarını sildiler. Bu yönteme sanal dünyada, “Sosyal mühendislik” adı veriliyor.

0 yorum:

Hacker Video