GİZLİ NUMRALARI ENGELLE HACKERVİDEO

Cep telefonlarında gizli numaradan aranmayı engelleyen servisin devreye girmesi için kullanıcı tarafından aktif hale getirilmesi gerektiği bildirildi. GSM operatörleri tarafından 1 Ocak 2008'den itibaren "gizli numaradan aranmayı engelleme servisi" ücretsiz olarak hizmete sunuldu.

Ancak, servisten yararlanmak için hattın kullanıcısı tarafından aktif hale getirilmesi gerekiyor. Bu nedenle çok sayıda hat kullanıcısı, halen gizli numaradan aranabiliyor.
Servisi aktif hale getirmek için Turkcell ve Avea'da, aranacak numara olarak *253# yazıp, arama tuşuna basmak yeterli oluyor. Servisi iptal etmek için ise #253# yazarak işlemi tekrarlamak gerekiyor.
Vodafone'da ise önceden alınmış olan 6 haneli şifre, ardından bir boşluk ve "GIZLINUMARAYAKAPALI AC" yazıp, 7048'e kısa mesaj göndermek gerekiyor. Servis iptali ise aynı işlem "GIZLINUMARAYAKAPALI KAPAT" yazarak yapılıyor. Servis ayrıca, üç GSM operatörünün internet sitelerinde kullanıcı girişi yapılarak veya satış noktalarına başvurularak da aktif hale getirilebiliyor.

0 yorum:

Hacker Video